10 Ocak 2013 Perşembe

Balerin yapımı

 
Önce kalıp çıkarıp keçeye uygulayın, gövde ve kafasını kesip dikin, doldurun, surat ifadesini iplikle işleyin, küpe ve tokaları yapın

 
şimdi de badisiyle patiklerini çift olarak dikin.

 
tülden tütü dikip beline uygulayın, fiyonkla tamamlayın





6 yorum:

  1. Merhaba, balerin bebeklerinize bayıldım. Yapımını paylaştığınız için ben de yapmak istiyorum. İzninizi almak istedim. yanıt verirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  2. elbette yapabilirsiniz, ben bu modeli tasarlamadım, nette buldum, yani yapan herkes yapsın, ben hiçbi şekilde karşı çıkmam, çıkamam, tamamen özgürsünüz :)

    YanıtlaSil
  3. yanaklarının pembe olmasını nasıl sağlıyorsunuz

    YanıtlaSil
  4. Aylar hanım öncelikle ellerinize sağlık mükemmel bir tasarım ve işçilik.nette bazı tasarımcılar bazı modelleri yine yabancı kanallardan bulup uygulayıp sahip çıkıyor ve yapanlara dil uzatıyorlar.sizi bu duruşunuzdan dolayı kutluyorum...tekrar tebrik ederim....

    YanıtlaSil
  5. Merhaba bu güzel kçük mankenler ve diğer üretiklarini www.kutucugum.com sitemizde fotoğraf albümü olarak paylaşırsanız çok çok çoksevinirdik. Kullanızımıa göstererek kendiniz için de reklam yapınız! Video, fotoğraf, müzik vs belgeler yükleyip paylaşın! O kadar güzeldirler ki ana sayfaya önerilen koleksiyonlara ekleteyim :)

    Sevgiler!

    YanıtlaSil